SM-kisoista ja Helmi Cupista menestystä

Kirjoittanut: Joni

Tampereen Taekwon-Do seuran urheilijat menestyivät hienosti Sastamalassa Vexve Areenalla 3.-4.2. järjestetyissä SM-kilpailuissa ja Helmi Cupissa. Helmi Cupista TamTKD:n urheilijat saivat yhteensä 12 kultaa, 7 hopeaa ja 13 pronssia. SM-kilpailuista 4 kultaa, 7 hopeaa ja 1 pronssi. Lisäksi Kalle Kivioja palkittiin kilpailuiden parhaana mieskilpailijana.

Kilpailuiden tulokset löytyvät täältä

 

 

0

Urheilijoiden palkitsemisia Hämeen Urheilugaalassa

Kirjoittanut: Joni

Hämeen Urheilugaalassa 2.2. Scandic Rosendahlissa palkittiin vuonna 2017 menestyneitä urheilijoita. Tampereen Taekwon-Do seuralla oli tänäkin vuonna tilaisuudessa vahva edustus urheilijoita ja seuratoimijoita.

Tilaisuudessa Kalle Kivioja palkittiin TUL:n Tampereen piirin parhaana miesurheilijana. Kalle voitti viime vuonna voimamurskauksessa SM-kultaa, EM-pronssia (joukkue) ja MM-hopeaa.

0

Akatemia Openista mitaleja Tampereelle!

Kirjoittanut: Sini

Viikonloppuna lauantaina kisailtiin Akatemia Openissa  Oulussa värivöiden kilpailun ja Black Belt Cupin merkeissä. Tampereelta lähti kisoihin pieni 6 hengen joukkue ja jokainen lähti kotimatkalle mitali kaulassa! Liikesarjoista tuli 3 kultaa, yksi hopea ja yksi pronssi. Otteluista saatiin 4 kultaa ja kaksi hopeaa. Erikoistekniikoista taas saatiin yksi kulta ja yksi pronssi. Onnittelut mitalisteille!

0
Page 1 of 11 12345...»