Uusi sali virallisesti avattu!

Kirjoittanut: Joni

Seuran uuden salin avajaisia vietettiin tiistaina 22.5. Avajaisten ohjelmaan kuului seuran puheenjohtajan ja Tampereen kaupungin Tilakeskuksen edustajan puheenvuorot, joiden jälkeen seurattiin junioriharrastajien näytöstä. Avajaistilaisuuden lopuksi järjestettiin kaikille seuran harrastajille tarkoitettu harjoitus, jonka ohjasi tuore 6. Dan Jari Hietaniemi.

Talvikauden aikataulun mukaiset harjoitukset jatkuvat vielä 3.6. asti. 4.6. siirrytään kesän harjoitusaikatauluun.

  Lue lisää →

0

Uusia 6. Dan vyöarvoja

Kirjoittanut: Joni

Tampereen Taekwon-Do seuran opettajat Jari Hietaniemi ja Pekka Varis suorittivat 6. Dan vyöarvon Irlannissa järjestetyllä IIC-seminaarilla. Onnittelut merkittävästä saavutuksesta!

Lue lisää →
0

Uuden salin avajaiset 22.5.

Kirjoittanut: Joni

Uuden salin avajaiset 22.5. klo 17:00

Seuran uuden salin viralliset avajaiset järjestetään tiistaina 22.5. klo 17:00 alkaen. Alkusanojen jälkeen seuran junioriharrastajien näytös sekä kaikille seuran harrastajille tarkoitettu treeni.

0

Tampereen Taekwon-Do seuralle Tähtiseura-tunnustus

Kirjoittanut: Joni

Tampereen Taekwon-Do seura on saanut Olympiakomitean Tähtiseura-laatuohjelman lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma.
Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä ...

Lue lisää →
1

Seura muuttaa uusiin tiloihin

Kirjoittanut: Joni

Tampereen Taekwon-Do seuran toiminta muuttaa uuteen harjoitussaliin 2.5. alkaen. Uusi sali sijaitsee Nääshallin pöytätennissalien takana ja on kokonaan Tampereen Taekwon-Do seuran käytössä. 2.5. alkaen kaikki seuran Nääshallilla järjestettävät harjoitukset, vyökokeet, leirit ja muut tapahtumat järjestetään uudessa salissa.

Uuteen saliin muutto antaa seuralle mahdollisuuden järjestää harjoituksia entistä enemmän, tarjota harjoituksia harrastajille sopivampiin aikoihin sekä mahdollistaa seuran kasvun.

Lisää aiheesta seuran kevätkokouksessa 26.4. klo 18. Muuttotalkoot järjestetään 29.4. klo 12 Nääshallilla. Tervetuloa!

Kysymyksiä aiheesta voi esittää seuran hallitukselle (hallitus@taekwondo-tre.fi)

0
Page 1 of 13 12345...»