Juniorien omat harjoitukset jäivät kesätauolle.

Kirjoittanut: Henna

Juniorien eiliset harjoitukset olivat tämän kesän viimeiset. Harjoitukset jatkuvat taas elokuussa. Ilmoitamme seuran internet-sivuilla, intrassa ja facebookissa syksyn harjoitusryhmistä ja harjoitusajoista mahdollisimman pian.

Hyvää kesää toivottavat junioriryhmien ohjaajat!

 

Kuva on otettu kevätkauden päättäjäisistä Varalasta 31.5.2017. Kuvaajana Tiia Kiviranta.

Lue lisää →
0

SM-viikon ITF Taekwon-Don Suomi 100 Cup Tampereella 9.7.

Kirjoittanut: Anni

SM-viikko on monilajinen tapahtumakonsepti, joka järjestetään nyt toista kertaa Tampereella 6.– 9.7.2017. Ensimmäisellä kerralla viime vuonna mukana oli 22 lajia. Tänä kesänä mukana on 30 eri lajia, joista kamppailulajeja on neljä: Taekwon-Do (ITF), Taido, Muay Thai ja Taekwondo (WTF). Me olemme mukana ensimmäistä kertaa ns. näytöslajina.

Senioreiden kilpailut ovat avoimet kaikille kansainvälisen lajiliittomme ITF:n (International Taekwon-Do Federation) jäsenille, jotka ovat vyöarvoltaan 2 gup – 6. Dan ja kilpailupäivänä iältään vähintään 18-vuotiaita. Junioreiden kilpailut ovat avoimet kaikille ITF:n jäsenille, jotka ovat vyöarvoltaan ...

Lue lisää →
0

Kesävuorot alkavat maanantaina 5.6.

Kirjoittanut: Lasse

Kesävuoroille siirrytään maanantaina 5.6., jolloin astuvat voimaan kesän harjoitusvuorot. Junioreilla (ryhmät 2, 3 ja 4) harjoitukset ovat kerran viikossa, tiistaisin, juhannusviikolle asti, jonka jälkeen alkaa kesätauko. Aikuisten ja junioriryhmän 1 harjoituksia on kolmesti viikossa: maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Tarkemmat tiedot treeneistä löytyvät harjoitukset-sivulta.

Lue lisää →
0
Page 1 of 9 12345...»